Моніторинг ШІ забезпечує гігієну та якість на підприємствах харчової промисловості

Моніторинг ШІ забезпечує гігієну та якість на підприємствах харчової промисловості

Вступ

Щоб запобігти забрудненню продуктів харчування в процесі їхньої обробки, Міністерство охорони здоров'я та соціального забезпечення Тайваню встановило шестиступеневий порядок миття рук для працівників харчової промисловості. Для дотримання вимог працівники мають мити руки щонайменше 20 секунд. Однак контроль цих процедур досить обтяжливий - необхідно виділяти персонал для регулярного контролю та заміру часу за допомогою секундомірів.

Компанії, що займаються виробництвом продуктів харчування, можуть отримати велику вигоду з системи, яка буде стежити за миттям рук і забезпечувати дотримання суворих вимог до миття рук, гарантуючи при цьому високу продуктивність і ефективність роботи заводів. Відповідна система штучного інтелекту здатна вирішити це завдання і миттєво відправляти повідомлення менеджерам у разі виникнення проблем. Таким чином, кількість бактерій навряд чи перевищить стандартні значення, і фабрики зможуть продовжувати працювати з високою продуктивністю. Контроль якості в процесі виробництва за допомогою штучного інтелекту дає змогу знизити ймовірність відбраковування цілих партій продукції, що було б дуже марнотратно і призвело б до збільшення виробничих витрат.

Ідеальну платформу можна також використовувати для моніторингу інших зон на харчовому підприємстві, таких як зони обробки, змішування, пакування тощо, щоб переконатися, що оператори дотримуються стандартних операційних процедур (SOP). Інструменти, що використовуються, також мають бути простими в застосуванні і не вимагати великого обсягу програмування і навчання.

Опис системи

Компанія ServTech запропонувала рішення на основі штучного інтелекту, яке дає змогу заощаджувати час і сили, забезпечуючи ефективний контроль. Нельсон Йен, генеральний директор компанії, зазначив: «На підприємствах харчової промисловості зазвичай проводять вибіркові перевірки працівників та експертизу продукції на предмет наявності або відсутності забруднень. Однак доставка зразків до лабораторії для аналізу займає щонайменше два дні. Якщо результати лабораторних досліджень покажуть, що кількість бактерій перевищує норму, усі продукти, вироблені двома днями раніше, доведеться знищити. Такі втрати, спричинені розривом у часі, можуть стати найбільшим болем для харчових компаній».

Впровадження проєкту

  • Платформа MusesAI компанії ServTech
  • На базі MIC-710AIX від Advantech (з модулем NVIDIA® Jetson™ Xavier NX)

Опис системи

ServTech дозволяє своїм клієнтам використовувати хмарну платформу MusesAI Platform, щоб легко виконати повне моделювання штучного інтелекту. За словами Нельсона Йена, «щоб забезпечити безперебійну роботу системи, ми протестували безліч промислових комп'ютерів та ігрових ПК від різних виробників. Оскільки продукти Advantech демонструють ефективність з погляду продуктивності, стабільності та плавності роботи, ми вибрали Advantech MIC-710AIX для конфігурації в якості основного комп'ютера ШІ Inference Mainframe на місці».

На щастя, система моніторингу на основі ШІ побудована з використанням платформи MusesAI від ServTech і MIC-710AIX від Advantech, які можуть забезпечити миттєві й точні рішення, щоб підприємства харчової промисловості могли вжити запобіжних заходів для запобігання будь-яким проблемам, а також підвищити ефективність управління для економії часу та грошей. Крім того, рішення ServTech в області штучного інтелекту не тільки успішно застосовуються в харчовій промисловості, а й отримали високу оцінку в інших галузях, таких як напівпровідникова та електронна промисловість. Клієнти, які володіють спеціальними знаннями у своїй галузі та бажають реалізувати їх у моделях штучного інтелекту, можуть створювати моделі самостійно, просто освоївши базові навички редагування.

Чому Advantech?

MIC-710AIX від Advantech - це система штучного інтелекту з вбудованим модулем NVIDIA® Jetson™ Xavier NX, що забезпечує потужну продуктивність. Крім високоефективних обчислювальних можливостей, MIC-710AIX також оснащений портами HDMI і Ethernet. Він може отримувати дані зовнішнього зображення для інтерпретації та записувати дані моніторингу ШІ, які надалі можуть бути оброблені для звітів або аудиту контролю якості. Він також може легко підключатися до наявних систем на підприємствах харчової промисловості для інтеграції та управління даними.

Нарешті, MIC-710AIX компактний, не потребує багато місця для встановлення і має безвентиляторну конструкцію, яка усуває неприємний шум. Для підприємств харчової промисловості, які мають більше однієї зони для миття рук або потребують встановлення систем в інших зонах, MIC-710AIX пропонує можливість під'єднання двох пристроїв IPcam, що дає змогу системі здійснювати моніторинг ШІ в декількох зонах за допомогою всього одного центрального комп'ютера.

ПопереднійМожливості застосування безпілотних транспортних засобів